Gissa och vinn!

Nu närmar det sig den stora dagen och för att hålla ångan uppe hos er fans presenterar vi nu Sixten Rut:s Merchandise-Tävling!!! Inför årets spelning har vi laddat upp med ett imponerande sortiment Sixten Rut-prylar som på olika sätt kan förgylla din vardag under och efter spelningen och vi släpper hela sortimentet till försäljning på plats den 6/6 (senare planeras också en Webshop). Nu har du chans att vinna ”rubbet”! Du ska helt enkelt gissa vilka prylar vi har och maila ditt svar till info@sixtenrut.se senast 31/5. Ledtråd: En pryl börjar på P, en pryl börjar på I, tre prylar börjar på K och tre prylar börjar på T. Totalt åtta olika prylar, alltså. Lätt som en plätt!? PS: Vi förbehåller oss rätten att diskvalificera tävlande som på ett eller annat sätt har, eller kunnat skaffa sig, insyn i vårt nya, topphemliga, sortiment. Vinst/vinster delas ut i Guthult strax efter insläpp och man måste vara på plats personligen. Lycka till!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.